Free cookie consent management tool by TermsFeed 5 domů ve Staré Bělé – RD STYL

5 domů ve Staré Bělé

Počet domů: 5 / Zahájení výstavby: 2020 / Stavba předána: 2021

Popis developerského projektu

Ve Staré Bělé u Ostravy jsme úspěšně postavili 5 moderních rodinných domů, které nabízejí ideální kombinaci kvality, designu a komfortu. Tyto domy poskytují prostorné a cenově dostupné bydlení s výbornou dostupností do centra Ostravy a zároveň klidným prostředím obce Stará Bělá.

Obec Stará Bělá nabízí vše potřebné pro každodenní život, včetně škol, obchodů, zdravotního střediska a sportovních zařízení. Díky své poloze v těsné blízkosti Ostravy mají obyvatelé těchto moderních domů snadný přístup k pracovním příležitostem a kulturním akcím ve městě.

Postavením 5 moderních domů ve Staré Bělé u Ostravy jsme dokázali, že je možné dosáhnout kvalitního a komfortního bydlení v atraktivní lokalitě, která zároveň nabízí výhody městského života. Tyto domy představují ukázku naší schopnosti vytvářet pohodlné a prostorné domovy, které splňují nejvyšší požadavky na design, energetickou účinnost a kvalitu. Tento úspěch nás motivuje pokračovat v naší práci a nabízet další možnosti pro výstavbu moderních domů v atraktivních lokalitách, jako je Stará Bělá u Ostravy.

Zaujal vás tento projekt? Napište nám!

info@rdstyl.cz
Úvod