Free cookie consent management tool by TermsFeed Připravujeme nový vzorový dům! – RD STYL

Připravujeme nový vzorový dům!

Datum článku: 26. 5. 2023 / Téma: Bydlení

Máme pro vás úžasnou zprávu. Připravujeme pro vás nový vzorový dům v Ostravě-Hrabové. Pokud tedy hledáte nové bydlení pro svou rodinu, připravte se, protože tohle je něco, co byste si neměli nechat ujít.

RD STYL a.s. je synonymem pro kvalitu a spolehlivost v oblasti bydlení a i nyní chceme dostat své dlouhodobé pověsti. Proto bude tento nový vzorový dům vybaven inovativními prvky, které budeme postupně aplikovat do našich nových projektů, mezi které patří projekt Hrabová II. a Rezidence Polanka.

Není navíc tajemstvím, že Ostrava-Hrabová je jednou z nejžádanějších lokalit v oblasti bydlení. Proto vedle vzorového domu vyroste ještě celkem 7 dalších domů, které jsou již nyní volně dostupné k prodeji! S tímto projektem se tak stane Ostrava-Hrabová ještě více atraktivnější.

Ať už jste rodina hledající nový domov, mladý pár hledající své první společní bydlení, nebo jednotlivec toužící po novém začátku, tento nový vzorový dům od RD STYL a.s. je pro vás ideální příležitostí, která vám pomůže udělat správný krok vstříc vaší budoucnosti. A věřte nám, těšíme se na to stejně jako vy!

Vzorový dům je v současnosti ještě ve výstavbě, ale již nyní disponuje omítkami a postupně se přechází na finální práce. Jakmile budeme mít další novinky, tak se vám ozveme. Takže nás sledujte, abyste byli první, kdo se dozví více o tomto novém zajímavém projektu.

Je totiž skvělé vidět, jak se věci hýbou a jak se rozvíjejí. A s tímto novým vzorovým domem v Ostravě-Hrabové od společnosti RD STYL a.s. je jisté, že se máte na co těšit.

Pokud máte již nyní jakékoliv dotazy, neváhejte se na na nás obrátit! Těšíme se na vaše reakce a diskuzi o tomto novém vzorovém domě.

Zaujal vás tento projekt? Napište nám!

info@rdstyl.cz
Úvod