Free cookie consent management tool by TermsFeed Typové domy MINI – RD STYL

Typové domy MINI

Jedná se o zcela novou typovou řadu domů, kterou jsme navrhovali s maximálním ohledem na praktičnost, využitelnost a efektivitu prostoru. Domy jsou určené především pro menší rodiny, případně páry, kterým poskytne maximální pohodlí.

MINI I.

Počet místností: 2+kk

             

Rodinný dům MINI I. je určený především pro páry, jelikož disponuje pouze dvěmi obytnými pokoji. Vchod do domu je řešen skrze zádveří, kde najde své místo botník či menší vestavná skříň. Ze zádveří se dostanete do technické místnosti a dále do obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou. V obývacím pokoji se můžete těšit také na krb a průchod na zahradu. Z obývacího pokoje se dále dostanete do ložnice a také do koupelny, kde najdete také toaletu.

Velikost místností

  1. Zádveří – 4,60 m2
  2. Technická místnost – 6,50 m2
  3. Obytný prostor – 31,20 m2
  4. Ložnice – 11,50 m2
  5. Koupelna – 8,10 m2

Cena domu MINI I.:

2 449 000 Kč vč. DPH
ve variantě výstavby STANDARD

MINI II.

Počet místností: 3+kk

             

Rodinný dům MINI II. je ideálním domem pro tříčlennou rodinu, jelikož má dispozici 3+kk a disponuje prostornou ložnicí a dalším obytným pokojem. Vstup je podobně jako u varianty MINI I. řešen přes zádveří, ze kterého se dostanete do technické místnosti a dále do obytného prostoru. V obytném prostoru se počítá s kuchyní, jídelnou a také obývacím pokojem a zároveň je zde průchod skrze terasové dveře na případnou zahradu či posezení. Obytný prostor je dále propojen s ložnicí, obytným pokojem, koupelnou s vanou a sprchovým koutem, ale i samostatnou toaletou.

Velikost místností

  1. Zádveří – 4,20 m2
  2. Technická místnost – 4,10 m2
  3. Obytný prostor – 28,30 m2
  4. Ložnice – 11,70 m2
  5. Pokoj – 9,40 m2
  6. Koupelna – 6,20 m2
  7. WC – 1,80 m2

Cena domu MINI II.:

2 549 000 Kč vč. DPH
ve variantě výstavby STANDARD

MINI SMART

Počet místností: 4+kk

             

Rodinný dům MINI SMART je skvělou volbou pro čtyřčlenné rodiny. Nabízí ideální poměr cena x výkon, a to s důrazem na maximální míru pohodlí. Vstup do domu je řešen přes zádveří, kde mimo vstupu do obytného prostoru najdete také průchod do technické místnosti a na samostatné WC. Obytný prostor je řešen multifunkčně s kuchyní, jídelním koutem a obývacím prostorem, ve kterém nechybí také krb. Obytné místnosti jsou dostupné skrze chodbu, ze které můžete postupně vstoupit do ložnice, koupelny s WC a dvou obytných pokojů.

Velikost místností

  1. Upřesníme...

Cena domu MINI SMART:

3 535 000 Kč vč. DPH
ve variantě výstavby STANDARD

Chcete si splnit sen o vlastním bydlení? Napište nám!

info@rdstyl.cz
Úvod